Hari ni aku check KLCI 942.61 Malangnya aku tak tau semalam brape indek die. Adakah semakin naik atau turun aku tak tahu. Satu lagi macam mana aku nak analysis keadaan trend ekonomi Malaysia kalo hanya guna KLCI. Aku ingat kene wat daily, weekly dan monthly analysis – baru leh tgk perkembangan dia macam mana. Sementara tu aku nk carik kat website mana2 ke yang boleh tunjuk chart KLCI ni. Slamat Blajar..

-Fuad-