Aku baru dapat email dari orang Next View dan dia dah bagi aku presentation slide utk ATIC aritu. Malangnya, slide yang dia kasik tu sume aku tak attend seminar tuh. Seminar yang aku attend satu pon tak dek dalam list tuh.

Apapon, kalo korang nk slide tuh leh download kat link nih:

www.jommainsaham.com/seminar

Username : slide , Password: saham

Pada yang nk download e-book :

www.jommainsaham.com/ebook

Username: ebook , Password: saham

Harap berguna untuk korang..

-Fuad-

p/s: Dengar desas desus, market tgh masuk fasa 2nd bearish wave.. Huhu..